YOZGAT / AYDINCIK - Dereçiftlik İlkokulu

Mrt

Kadınlar ailemizin, geleceğimizin, toplumumuzun mimarlarıdır. Bir toplumun gelişmesi kadına bağlıdır.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü, 10 Kasım 1938 günü saat 09.05 geçe yaşamını yitiren Türkiye'nin kurucusu ve ilk cumhurbaşkanı Mustafa Kemal ATATÜRK'ü sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz.

Ekm

"Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz." Mustafa Kemal ATATÜRK

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun.

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşının Kabulünün 100. Yıldönümü ve Mehmet Akif ERSOY' u Anma Günü, 12 Mart 2020 Cuma  günü saat 10.30'da okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. Program, Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşının okunmasıyla başladı.Okulumuz öğrencilerin katıldığı şiir yarışmasında  "Bağımsız Bayrağım "adlı şiiri ile   4-A sınıfından Batuhan Lale birinci olmuştur.1.sınıf öğrencimiz Beste Buğlem Soy'un İstiklal Marşı'nı okuması büyük beğeni topladı.